leirit

Puuhaleiri 13. – 16.6.2017

Puuhaleiri on monitoimileiri jonka aiheina tänä vuonna ovat kädentaidot, eläimet ja kokkailu. Mikäli leirimme aikana aurinko porottaa niin pulahdamme välillä uimaankin. Leirillä järjestämme sata vuotiaalle suomelle Safkasynttärit! Viimeiselle päivälle suunnittelemme retkeä Angry Birds – sisäliikunta puistoon.

Leiri on tarkoitettu 7- 12 vuotiaille ja se toteutetaan päiväleirinä klo 10. - 15. leirillä tarjoamme ruuan leiriläisille. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aine allergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirinohjaajana toimii Parikkalan 4H-yhdistyksen toiminnanohjaaja yhdessä 4H-yhdistyksen nuorten kesätyöntekijöiden kanssa.

Leirin hinta Parikkalan 4H-yhdistyksen jäseneltä 60 € ja muilta 80 € (sisältää leiri ohjelman, ruokailun, vakuutuksen ja leiriretken)

Ilmoittautuminen Parikkalan 4H-yhdistyksen nettisivujen www.parikkala.4h.fi kautta (etusivulla vasemmassa sivupalkissa ilmoittautumislomakkeen linkki) viimeistään 4.6.2017 mennessä. Muista ilmoittaa vanhemman toimiva sähköposti, lähetämme lisätiedot leiristä sähköpostiin leirikirjeenä. Leiri toteutuu mikäli ilmoittautuneita leiriläisiä on vähintään 5 henkilöä.

Lisätietoja leiristä sähköpostilla parikkala@4h.fi / Heidi Soikkeli

 

Tervetuloa mukavalle kesäleirille!

Parikkalan 4H-yhdistys

0405341071

www.parikkala.fi

parikkala@4h.fi